ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ

Η κορυφαία επιλογή διαμονής στη Χίο!

Πολυτελής διαμονή
στην καρδιά της Χίου

Με 148 άνετα, φωτεινά και κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες , τα οποία διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στο Αιγαίο ή το λιμάνι της Χίου και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα παροχών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, το CHIOS CHANDRIS είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε στο νησί!

Superior City View Room

Πρόσφατα ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διαθέτουν μπαλκόνι με θέα την όμορφη πόλη της Χίου.

Superior Sea View Room

Έχουν ανακαινισθεί πρόσφατα και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθώς και μπαλκόνι με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Superior Port View Room

Πρόσφατα ανακαινισμένα και διακοσμημένα με σύγχρονους συνδυασμούς επίπλων και χρωμάτων. Είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ διαθέτουν μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα του γραφικού λιμανιού της Χίου. Αρμονικός συνδυασμός ηρεμίας και χαλάρωσης.

Deluxe Sea View Room

Πλήρως ανακαινισμένα και διακοσμημένα. Είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου, την πισίνα του ξενοδοχείου ή την πόλη της Χίου.

Deluxe Port View Room

Βρίσκονται στον 4ο όροφο και είναι πλήρως ανακαινισμένα. Διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις καθώς και ιδιωτικό μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα του γραφικού λιμανιού τα Χίου. Εξαιρετικός συνδυασμός πολυτέλειας και σύγχρονης αισθητικής.

Executive Suite

Είναι πλήρως ανακαινισμένες και εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Με μέγεθος 45 τμ. αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας, και διαθέτουν εκτός από ιδιωτικό μπαλκόνι με την εξαιρετική θέα του γραφικού λιμανιού, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα φιλόξενο καθιστικό εξοπλισμένο με έναν αναπαυτικό καναπέ και τηλεόραση HD με δορυφορικά κανάλια.

Rooftop Suite

Βρίσκονται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένες και διαθέτουν εκτός από όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μια ευρύχωρη βεράντα με πανοραμική θέα της πόλης, της πισίνας ή του γραφικού λιμανιού. Τα 38 τμ. προσφέρουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα κομψό καθιστικό όμορφα διακοσμημένο και εξοπλισμένο με ένα αναπαυτικό καναπέ, τηλεόραση HD με δορυφορικά κανάλια και δυνατότητα παρασκευής καφέ. Ένας ιδανικός συνδυασμός, πολυτέλειας, άνεσης και χαλάρωσης

The Chios Suite

Πρόσφατα ανακαινισμένη, διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου και στο γραφικό λιμάνι. Τα 60 τμ. προσφέρουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ένα μεγάλο και φιλόξενο καθιστικό, εξοπλισμένο με αναπαυτικό καναπέ, δυνατότητα παρασκευής καφέ και τηλεόραση HD, με δορυφορικά κανάλια, καθώς και δυο μπάνια, το ένα με μπανιέρα και το άλλο με ντουζιέρα..